Mitsubishi Kirigamine HARA 6,6 FH35 har alt og litt til

Mitsubishi Electric FH

Mitsubishi FH35

Mitsubishi FH35

• Vedlikehold oppvarming +10 ° C
• Tilpasset nordisk klima
• Høy effekt selv i minusgrader
• Quad Plasma filter for renere luft innendørs
• Doble luftspjeld
• Ukeur sparer energi
• 3D I-se Sensor
• Lavt støynivå på 21 dB
• Energiklasse A++

Mitsubishi FH-serien

Årets nyhet fra Mitsubishi varmepumper er FH25. Dette er kraftige varmepumper med den helt nyeste teknologien. Mitsubishi varmepumper er kjent for sin pålitelighet og med den nye FH-serien får du alle fordelene og enda litt til. Varmepumpen er i energiklasse A++ (veldig energieffektiv) og har et ekstremt lavt støynivå (20 dB).

Hyper Heating og automatisk start ved strømbrudd

Mitsubishi FH25 er spesialdesignet for det nordiske klimaet og bruker «Hyper Heating». Dette gir deg en kraftigere pumpe som er i stand til å generere varme selv ved svært lave utetemperaturer. Vinterkulda kan være ekstremt kald derfor er FH25 designet for å generere varme ved så lave utetemperaturer som -30 grader. Mitsubishi FH25 har en meget høy COP verdien på hele 5,52. Det gir høy varme i minusgrader, noe som er spesielt viktig for oss som bor i et kaldere klima. I tilfelle strømbrudd, vil pumpen også automatisk starte på nytt.

Vedlikeholdsvarme

Varmepumpen kan stilles inn slik at det kun vedlikeholder temperaturen på 10 grader. Perfekt for de som er borte i lengre perioder, eller som ønsker en varmepumpe i feriehuset/hytta ol. Kan også settes i «Powerful mode» som gjør at man kan raske opp boligen meget raskt.

Doble luftspjeld
Innderdelen er utstyrt med doble luftspjeld som gjør det mulig å sende en luftstrøm oppover og en nedover. På denne måten kan du effektivt varme opp to etasjer i huset ved å plassere den indre delen i en trapp.

Renere luft
Mitsubishi FH25 har et ny utviklet plasma filter, Quad Plasma Filter. Varmepumpen fjerner automatisk støv, pollen, allergener, virus og bakterier. Du får en sunn og frisk inneluft som er sunt for hele familien å puste. For de som er allergiske, kan du unngå å føle problemene i hjemmet ditt. Plasma filter fjerner også dårlig.

3D I-se Sensor
Mitsubishi FH25 har den ny utviklede og avanserte i-see-sensoren. Dette gjør det mulig for Mitsubishis nye varmepumpe å oppdage om det er folk i rommet. Du kan stille inn temperaturen til å synker når rommet er tomt, og stige igjen når noen kommer inn i rommet. Om man reduserer temperaturen med 2 grader reduseres strømforbruket med 10 %. Dette er en effektiv måte å redusere strømregningen. Du kan også stille inn klimaanlegg på å lede den mot eller bort fra folk. Dette kan være stor hvis du ønsker å unngå trekk eller hvis du ønsker å være ekstra oppvarmet når du sitter på sofaen og lese en bok.

Ukentlig Timer
Du kan stille Mitsubishi FH25 på en ukeplan som den følger automatisk. Dette gjør det mulig å spare energi og dermed redusere driftskostnadene i løpet av timene du er på jobb. FH25 senker automatisk temperaturen de timene du har stilt den inn på at du er borte fra hjemmet, og hever automatisk temperaturen til det tidspunktet du kommer hjem. Det er alltid varm og komfortabel når du er hjemme samtidig reduseres strømforbruket.

Se andre varmepumper fra Mitsubishi:
Mitsubishi Electric FH25
Mitsubishi FD25
Mitsubishi FD35
Mitsubishi FD50
Mitsubishi Zen

Her kan du sammenligne lån, hvis du ønsker å søke om lån til varmepumpe.