Om varmepumpen Kaiteki

Mitsubishi Electric lanserte i 2017 den nye toppmodellen Mitsubishi Kaiteki, og bruker kjølemiddelet R32 som er mer energi- og miljøvennlig. Den har en rå varmeeffekt og har blitt testet ned til -35 grader. Den er spekket med ny teknologi og mange funksjoner, og kan fås i 4 forskjellige farger: hvit, perle hvit, safir svart og rubin rød.

 

Rent inneklima – enkelt vedlikehold

Suveren filterfunksjoner med nye Plasma Quad Plus sørger for et rent og sunt inneklima der selv de minste partiklene og allergenene tas opp i filteret. Innmatens vitale deler er i tillegg behandlet med et beskyttelsesbelegg slik at smuss og støv ikke fester seg. Dette forenkler vedlikeholdet, gir deg rent inneklima og sikrer en konstant ytelse og effekt over tid.

 

Stilren varmepumpe fra Mitubishi i flere farger

Du kan velge mellom hele fire forskjellige farger, og varmepumpen har et tidløst og elegant design. Fargevalget og det flotte designet gjør at du får en større frihet til å velge plasseringen av varmepumpen. Kaiteki er som sagt elegant, og de doble luftspjeldene er flyttet til undersiden av innmaten, noe som gir en renere overflate og flottere stilmessig uttrykk. dessuten sikrer dette en mer effektiv luftspredning. Det er med andre ord en varmepumpe som burde passe perfekt inn i de fleste hjem. Hvis du gjerne vil lese mer om hvordan man finner den varmepumpen som passer best for deg og dine behov, så kan du besøke varmepumpeportalen.no. Her får du mange gode tilbud på varmepumper, i tillegg til gode tips og råd til hvordan du finner den beste varmepumpen for deg.

3D I-See Sensor og Plasma Quad Plus Filter

Kaiteki optimerer selv innemiljøet. 3D I-See er en sensor som registrerer og husker hvordan rommet ser ut, og hvor du som oftest befinner deg. og med grunnlag i denne informasjonen fordeles luften til der du pleier å oppholde deg mest, samtidig som den fordeler luften videre rundt i rommet. Og det nye Plasma Quad Plus-filteret holder innemiljøet ditt fritt for luftbårne støvpartikler, bakterier, virus, mugg, allergener og mikroskopiske partikler mindre under 2,5 mikrometer.

 

Perfekt til kalde vintre Denne varmepumpen tåler ekstreme kuldeperioder, og har blitt testet i et uavhengig laboratorium helt ned til 35 minusgrader. Når gradestokken viser minus 25 grader, leverer Kaiteki utrolige 3100 W og en COP på 2. Årsvarmefaktoren (SCOP) er på hele 5,2, noe som er i den absolutte verdensklassen. Den bruker det nye kuldemediet R32, noe som gir lavere GWP-verdi og som dessuten er bedre for miljøet.

 

Lavt lydnivå

Det er utrolig viktig at varmepumpen ikke bråker, verken innenfor eller utenfor. Og Kaiteki har et utrolig lavt lydnivå på kun 19dB, og kan til og med senkes til 3dB om natten. Dette er med andre ord en perfekt varmepumpe til alle som er plaget av støy fra gamle varmepumper, eller som generelt er sarte overfor lyder om dagen og natten.

 

Night Mode

Dette er en helt ny og unik funksjon som innebærer at du ved hjelp av et enkelt tastetrykk på fjernkontrollen kan senke lyden fra utedelen med 3dB. Dette er ingenting å kimse av, for det tilsvarer faktisk en lydreduksjon på hele 50% av den lyden vi mennesker klarer å oppfatte. Du kan derfor sove stille og rolig om natten, og nyte et fantastisk inneklima uten støy.

 

Dual Barrier Coating og i-Save

Kaiteki er utstyrt med et beskyttelsesbelegg for å hindre at innmaten ødelegges, og for å sikre et godt inneklima. Dette belegget beskytter maskinens innmat, noe som gjør at vedlikeholdet blir mye enklere.

 

En annen fantastisk funksjon, er den såkalte i-Save. Denne funksjonen sikrer jevn og stabil varme og godt inneklima på forhåndsvalgte temperaturer, viftehastighet og luftstrømretning. Gradene kan du justere trinnløst mellom + 10 °C og + 31 °C.