Fjernstyring av varmepumpen med AirPatrol

Fjernstyring av varmepumpen med AirPatrol

Varmepumper har blitt ekstremt populære, og nettopp derfor er AirPatrol så nyttig. Denne appen lar deg styre din varmepumpe fra Toshiba gjennom telefonen! Det er meget praktisk.

Du kan laste en app til din mobil, og kontrollere alt derfra. Prosessen er enkel; bare beskytt din enhet med Avast Antivirus og last ned appen AirPatrol i dag. Vi går nærmere inn på hvorfor!

Spar energi og penger

Den største fordelen med AirPatrol, er at denne appen lar deg spare energi og penger. Du kan nemlig sette varmepumpen din til å jobbe akkurat når du måtte ønske det.

Er du ute på tur og vet at ingen er hjemme? Da kan du skru av varmepumpen helt. Skru den først på gjennom mobilen en halvtimes tid før du kommer hjem, så ankommer du til ønsket temperatur!

Juster viftestyrke og varme

Det er fint å kunne ligge på sofaen og styre både viftestyrke og varme rett fra mobilen din. Du slipper nemlig å lete etter en fjernkontroll til varmepumpen.

Ønsker du det kjøligere? Vel, da kan du bare dra frem mobilen som oftest uansett allerede er på innerlomma.

Bruk på mer enn en enhet

Mange varmepumper trenger en helt spesifikk fjernkontroll. AirPatrol lar deg styre alle varmepumpene i huset gjennom en enkelt app.

Da slipper du å holde styr i kontrollene, og du kan bare justere innstillingene lett med din mobil. Aldri har det vært enklere å kunne styre varmepumpene!