Fujitsu NOCRIA AWYZ14LB


Toppmodellen blant varmepumpene i Fujitsu’s sortiment. En meget sterk varmepumpe med suveren virkningsgrad på hele 4,44, noe som er ledende for en maskin på 9,1 kw. Dette er en varmepumpe som varmer opp over 200 m2, og gir varme ned til -30grader.

Nocria er en av verdens mest avanserte varmepumper, Automatisk filterrens, renser opptil 99,9% av all sigarettrøyk, bakterier, lukt osv.

En varmepumpe og aircondition med luftrenser for sunnere og bedre inneklima. AWYZ-modellene er veggmonterte inverter typer som gir komfort og varme i rommet samtidig som den renser luften for fukt, støv og dårlig lukt. Med unike filteregenskaper og god varmeeffekt er dette en sikker investering for en bedre hverdag. AWYZ14 har en fantastisk COP på hele 4,44, noe som er ledende for en maskin på 9,1 kw!

Denne modellen er en kombinert luftrenser og varmepumpe. Med elektronisk ioniseringsfilter og uv-strålefilter renses luften for bakterier og lukt. Uv-stråler fjerner bakterier effektivt, mens Ion-generatoren tar bort lukt og eventuell røyk. Luktfri og steril luft blåses inn i romme

Ren luft
Støv og skitt blir grundig sterilisert av et Titan Apetite filter og UV stråler. Dette holder luften ren og holder tilbake innholdet lenge slik at 99,99 % av all sigarett røyk, bakterier etc. fjernes. Titan Apetite tiltrekker seg muggsopp samt andre sporebakterier og desinfiserer disse og forhindrer bakterie vekst. Varmeveksleren bruker også Titan Apetite. UV strålene renser luften for bakterier.

Automatisk filter rengjøring
Støv på luftfilteret blir fjernet ved at filteret automatisk beveges opp og ned ved gitte tidsintervaller. Denne funksjonen sparer over 25% i strømforbruk i året.

Egenskaper:
• Økonomisk – sparer strøm
• Reduserer dine oppvarmingskostnader med inntil 70 %
• Stillegående
• Moderne design
• Stabil varme – stabil temperatur
• Jevn varmespredning og god varmefølelse
• Enkelt vedlikehold