Panasonic HE12LKE – Flaggskipet

Panasonic

• Effekt: 7,7 kW
• Ny inverter og ny teknologi
• Forbedrer effektivitet med over 20%
• Nordisk modell, som gir effektivt varme også i sterke kuldegrader.
• Allergifilter – gir ren og frisk inneluft
• Super Quiet mode – utrolig lavt lydnivå, kun 23 dB.

Panasonic har mer enn 15-års erfaring med utvikling og produksjon av luftvarmepumper i vanskelige vinterforhold i Norden. Dette betyr trygg og sikker kvalitet for forbrukere.

Panasonic HE-serie luftvarmepumper representerer toppklasse innenfor luftvarmepumpeteknologi. Meget høyeffektfaktor for oppvarming (COP) og en scroll-kompressor i toppkvalitet med oppvarming garanterer størst mulig energisparing året rundt. Store hus bruker betydelig mindre energi på oppvarming enn små, derfor er det virkelig betydelig energisparende. Det lønner seg å kjøpe en luftvarmepumpe med litt ekstra kapasitet, på denne måten kan kompressoren fungere mer på delvis styrke.

Nye HE-serie modeller har også egen funksjon for å holde minimumvarme. Minimumvarme kan stilles på +8/+10 grader. Dette er en utmerket funksjon for rimelig oppvarming av sommerhus, lagre og garasjer. HE-serie modeller passer best til større hus med åpen romplassering. Inneluftens rentning kan fjernstyres slik at den fløyelsmyke varmen sprer jevnest mulig både vertikalt og horisontalt. I sommerheten har HE-serie modeller tilstrekkelig kapasitet for effektiv, men energisparende nedkjøling av store rom.

En luftvarmepumpe forbedrer levekomforten på mange ulike måter. I kuldeperiodene vil den gi en jevn og fløyelsmyk varme til bostedet. I sommerheten nedkjøler det inneluften etter ønske. Panasonic har klart å forene både effektiv luftsirkulasjon og meget lav lydnivå i samme anlegg. Innedel som er stillere enn hvisking renser effektivt inneluften for urenheter og skaper dermed forutsetninger for sunne leveforhold. Spar på varmeutgiftere med hjelp av en luftvarmepumpe og ta livskvaliteten til luksusnivå.

Pålitelig Panasonic teknologi
Alle nye Panasonic modeller har en scroll-kompressor (spiralkompressor) med toppkvalitet. Kompressoren har
5-års fabrikkgaranti. Nordic-modeller er skapt spesielt med tanke på vanskelige vinterforhold i Norge. Alle modeller har fabrikkmontert pakke med vinterutstyr.