Panasonic NE9LKE


• Effekt: 5,4 kW
• 10% større enn hos tidligere modeller
• Ny inverter og ny teknologi
• Forbedrer effektivitet med over 20%
• Nordisk modell, som gir effektivt varme også i sterke kuldegrader.
• Allergifilter – gir ren og frisk inneluft
• Super Quiet mode – utrolig lavt lydnivå, kun 23 dB.

Panasonic har mer enn 15-års erfaring med utvikling og produksjon av luftvarmepumper i vanskelige vinterforhold i Norden. Dette betyr trygg og sikker kvalitet for forbrukere.

Nye NE- og XE-serie luftvarmepumper er virkelig stilige. Under planleggingen av bøyd innedel er det også blitt tenkt på mer effektiv luftstrøm. Sirkulasjon ov inneluft er 10 % større enn hos tidligere modeller. Samtidig er innedelens lydnivå blitt lavere. Som ny egenskap har NE- og XE-modeller en meget effektiv elektrostatisk E-ion filter. Patrol sensor kontrollerer inneluftens kvalitet og starter automatisk ionisatoren dersom luftkvaliteten blir verre. Takket være dette kommer det betydelig mindre støv, bakterier, viruser og mikropartikler som inneholder muggsopp i romluften. Resultatet er renere og sunnere inneluft. NE- og XE-serie modeller har også egen funksjon for å holde minimumsvarme. Minimumsvarmen kan stilles på +8/+10 grader. Dette er en utmerket funksjon for rimelig oppvarming av sommerhus, lagre og garasjer.

Scroll-kompressor med oppvarming og smeltekabel for kondensat gjør NE- og XE-modeller sikreste valget i Nordens vanskelige forhold.

NE-seriens farge er ren hvit og XE-seriens farge stilig sølvgrå.

Vi viser spesielt hensyn til filtrering av inneluft. NE- og XE-modeller har meget effektiv elektrostatisk E-ion filter. Filtreringsprinsippet er at elektronegative ioner endrer støvpartiklers oppladning, som fanges dermed sikkert til innedelens tette filter med positiv oppladning. Takket være dette er det betydelig mindre støv, bakterier, viruser og mikropartikler som inneholder muggsopp i romluften. Resultatet er renere og sunnere inneluft.