Skaff deg både penger, kos og varme idag!

Spar penger på månedlige utgifter

Hvert år kommer den evige kampen mellom varme eller dyre strømregninger. På den ene siden kan du sitte inne god og varm å kose deg i sofaen, på den andre siden ligger strømregningen bare å venter på å gi deg ditt livs sjokk. Hadde det ikke vært deilig å kunne kost seg i varmen uten frykt for store regninger?

Hvorfor skal du ha varmepumpe? 

Gjør som mange nordmenn har gjort før deg, bytt til varmepumpe og si adjø til store og skremmende strømregninger. Strømprisene i år er særdeles høyere enn hva de var i fjor, ifølge Statistisk Sentralbyrå (SSB). Det er på tide og gjøre en forskjell, men hvor skal du starte?

Det finnes alt for mange typer av varmepumpe å velge mellom, men det er luft til luft-varmepumpene som er de billigste på markedet, samt ofte dem som gir best effekt hjemme i stua. Det er ikke rart at nordmenn har valgt denne løsningen i sine hjem.

I gjennomsnitt kan en installasjon av luft til luft varmepumpe gi deg en fortjeneste på så mye som 3.900 kWH per år! Dette er for godt til å være sant tenker du, men nei det er det ikke. Undersøkelsen kommer rett fra SSB.

Er det faktisk så mye og tjene på og bytte?

Gjennomsnittet per dagens dato på strøm er 54 øre per kWH. Grovt regnet er dette 2106 kroner kun i strømutgifter. I tillegg kommer nettleie på 0.48 som gir deg 1872‬ kroner på toppen av dette. Samlet sett sparer man da 3978 kroner i året på en vanlig 30 kvadrats leilighet.

Lave priser på fyring er bare en bonus, det finnes så mye mer. Luften blir bedre, det er mer behagelig temperatur i rommet og du kan nå bruke tiden på noe annet enn og bekymre deg for strømregningen. Med ekstra tid og penger hva skal man nå gjøre?

Problemet er løst, hva nå?

Gode kvelder hjemme forbinder ofte nordmenn med spill og moro. Problemet er at det er vanskelig å finne rett spill. iGaming Nyheter er en av dem som har løst problemet! Her finner du en lett og kjapp oversikt over nyheter, guider og mye, mye mer.

Hvorfor skal du stresse, med å lete etter en side som tilfredsstiller alle dine behov, når noen allerede har gjort dette for deg? Nå når du endelig har tid til overs etter lange dager med å finne den perfekte varmepumpen, er det ikke noe poeng i å kaste vekk den kjært opptjente fritiden din.

Konklusjon

Ved og gå til innkjøp av en varmepumpe nå vil du kunne spare mer strøm, enn du noen gang har gjort tidligere. Det blir et mer behagelig inneklima, samt at økonomien vokser. Straks økonomien vokser frem, er det enklere og bruke tiden på noe du selv ønsker.

Enkleste plassen og starte en koselig og varm kveld vil ofte være på iGaming Nyheter. Her får du en lett oversiktlig nettside som gir deg topp 10 basert på andre brukeres erfaringer og bonuser. Guider for hvordan vinne enkelt og lett i Texas Hold’em, eller hva med de beste tipsene for Bingo, enarmet banditt eller black jack?