Anmeldelse av varmepumpen Mitsubishi Electric FH25

Anmeldelse av varmepumpen Mitsubishi Electric FH25

Det er ikke alltid like lett å finne elektrisk tilbehør til hjemmet. Det kan være vanskelig å finne en modell som passer, og kanskje spesielt når det kommer til varmepumper. Det finnes så mange forskjellige modeller å velge mellom og det finnes også mange forskjellige leverandører.

I denne anmeldelsen skal vi ta for oss varmepumpen Mitsubishi Electric FH25. Denne varmepumpen har fått gode anmeldelser av Forbrukerrådet og får også en god anmeldelse av oss. For å lære mer om varmepumpens fordeler og ulemper kan du lese videre her.

Si velkommen til godt inneklima

Denne varmepumpen er det flere som er begeistret over. For deg som er opptatt av interiør er denne varmepumpen også lekker å se på. Den har et diskre og lekkert design, noe som gjør at den passer inn i de fleste hjem. Mitsubishi Electric FH25 er perfekt for skandinaviske temperaturer og passer godt inn uansett hvor i Norge du kommer fra. Grunnet varmepumpens kompressor har den en god yteevne og den fungerer godt i kaldt klima. Det vil si at denne pumpen fungerer like godt selv om det er svært kaldt ute.

Varmepumpen er også utstyrt med Human Sensor som gjør at varmepumpen forstår hvor i rommet du er. Dette gjør at du kan stille inn innstillingene slik at du slipper å få den varme luften rett i ansiktet. Skulle du derimot ønske den varme luften rett i ansiktet, så kan du selvfølgelig stille inn dette også. Den forstår altså hvor i rommet du er, slik at du kan stille den inn akkurat som ønskelig. Videre er varmepumpen også utstyrt med et svært godt filter som gjør at luften renses for smuss og bakterier. Det betyr at denne pumpen egner seg svært godt for allergikere, men den skaper også et bedre inneklima på generell basis.

Aircondition som kan styres fra telefonen

Noe av det beste med Mitsubishi Electric FH25 er at den også kan brukes som aircondition om sommeren. Denne pumpen har altså to funksjoner og kan brukes like godt hele året. De doble vingene på den elektriske pumpen gjør at luften sprer seg godt i rommet, uansett om du skulle ønske varm eller kald luft. Det vil si at du kan plassere pumpen hvor du vil i et rom og den vil enkelt spre luften rundt i rommet. Den mest optimale plasseringen er ved en trapp. Varmepumpen er nemlig i stand til å spre luften både opp og ned samtidig, slik at du enkelt for et godt inneklima i begge etasjer om ønskelig.

Dersom du skulle føle at denne varmepumpen passer godt for deg, så skal du også vite at den er svært enkelt å forstå og bruke. Den kan fjernstyres fra fjernkontroll, telefon eller nettbrett, noe som gjør at du også kan skru den av eller på selv når du ikke er hjemme. Varmepumpen er derfor også svært populær å ha på hytta, i og med at du kan skru den på før du kommer frem. Lettere blir det jo ikke.


Alt i alt får denne varmepumpen en svært god anmeldelse. Pumpen ligger på mellom 8000 og 9000, men den er absolutt verdt pengene. Her får du gode funksjoner, lekkert design og godt inneklima.