Ny ekstrem VRF-serie fra Panasonic


Et nytt VRF-system setter standarden for kjøling og oppvarming i kommersielle bygninger. Den nye ECOi EX-serien har ekstremt høy effektivitet, høy SCOP, SEER og gir større fleksibilitet for montering.

Den nye VRF-serien fra Panasonic, ECOi EX 7 ME2, er nå tilgjengelig i tre størrelser med enkel utendørsmodell. Fra 25 kW til 63 kW i varmedrift. Det fleksible systemet gir mulighet for installasjon av anlegg opp til 189 kW. Denne fleksibiliteten gjør det mulig for Panasonic å levere omfattende varme- og kjøleløsninger, fra mindre kommersielle lokaler til store industrifasiliteter.

[sc name=»adsense_artikkel»]

Det innovative designet gjør systemet til det inverter-systemet på markedet som yter mest effektivt. Blant annet har varmeveksleren tre sammenkoblede flater som øker kapasiteten og effektiviteten. Systemet har også designforbedringer som gjør at luftgjennomstrømningen blir optimal. Samtidig er det utformet slik at et større luftvolum går gjennom anlegget. Kompressorene er kapslet inn for ekstremt lavt lydnivå. Det lave lydnivået kan være avgjørende for kommersielle bygninger i urbane strøk, hvor støynivået må minimeres. Plasseringen av rør inne i enheten er også optimalisert for 5 prosent høyere ytelse fra varmeveksleren. Varmeveksleren har Bluefin beskyttende coating slik at systemet kan anvendes i hardt klima.

For mer informasjon, se http://www.aircon.panasonic.eu/NO_no/

Artikkelen er hentet fra panasonic.no