Daikin lanserer kompakt kraftpakke – Moskus R32


Daikin Moskus R32 har små dimensjoner, varmekapasitet opptil 6,7kW og er samtidig stillegående. Serien kommer i to nordiske modeller, henholdsvis Moskus 25 – R32 og Moskus 35 – R32. Utformingen på innedelen gjør at den passer perfekt til plassering over en dør.

Noen av nøkkelegenskapene for nye Daikin Moskus R32 er:

Kompakt innedel med små dimensjoner
Lekkert og stilrent design
Prisgunstig
Ny, brukervennlig fjernkontroll
3 lags coil gir mer effektiv utedel og enda hurtigere avriming
Fritthengende coil fjerner behovet for energikrevende varmekabel
Meget god årsvarmefaktor (SCOP) opptil 5,0 og energimerking A++

Passer perfekt over en dør
Innedelen på Moskus R32 har en lett buet fasong på toppen hvor luftinntaket er plassert. Det gjør det mulig å plassere innedelen kun 40mm fra taket og samtidig opprettholde tilstrekkelig luftstrøm. Med en bredde på kun 770mm og en høyde på 285mm gjør det Moskus R32 perfekt for plassering over for eksempel en dør, eller tett oppunder en hindring.

Egen lomme til WiFi adapter og mulighet for energiavlesning
Innedelen har en egen lomme til plassering av WiFi adapter. Dette gjør installasjonen eklere, raskere og penere. WiFi appen gir mulighet til å fjernstyre og programmere driften av varmepumpen, samt overvåke energiforbruket.

Lengre rør
Innedelen på Moskus R32 leveres klargjort med ekstra lange rør for enklere installasjon gjennom tykke, norske vegger.

Mye for pengene
Nye Daikin Moskus R32 gir utrolig god valuta for pengene. Serien byr på meget høy og stabil varmekapasitet, god effektivitet, pent design og ekte Daikin kvalitet.

Redesignet utedel
Moskus R32 leveres med redesignet utedel, som er mer kompakt, har økt kapasitet og bedre effektivitet. Sidepanelet er fjernet for å sikre mot oppbygging av snø og is. Stivheten i chassiset er imponerende nok allikevel forbedret. Daikin har også designet en ny coil med en tredje rad som gjør den mer effektiv og gir en raskere avriming. Coilen er selvfølgelig også fritthengende etter Daikins unike design, noe som har fjernet dryppannen og behovet for en energikrevende varmekabel. Daikin Moskus R32 er designet spesifikt for vårt kalde klima, og produseres i Europa for vårt marked.

Lang erfaring med kuldemediet R32
Allerede i 1997 åpnet Daikin verdens første fabrikk for masseproduksjon av det miljøvennlige kuldemediet, R32. Inntil Daikin, som verdens eneste produsent av både kuldemedier og varmepumper, lanserte verdens første varmepumpe med R32 i 2012, har mediet vært brukt som en komponent i blandingsmedier. Det ligger dermed mange års erfaring og forskning bak Daikins lansering av den nye, nordiske serien Moskus med kuldemediet, R32.

Vises for første gang på Bygg Reis Deg
Friganor viser frem nye Moskus R32 for første gang under Bygg Reis Deg messen på Lillestrøm fra 18-21. oktober. Vi oppfordrer interessenter til å komme innom stand B01-13 for en hyggelig varmepumpeprat. Maskinene kommer for salg fra november.

Om Daikin og Friganor AS
Med en årlig omsetning på over NOK 150 milliarder, 90 produksjonsfasiliteter og salg i mer enn 150 land er Daikin verdens største aktør innen aircondition og varmepumper både til næring og bolig. Globalt er Daikin kjent som en pioner innen utvikling av nye produkter og har nylig investert NOK 2,4 milliarder i nytt utviklingssenter. Friganor AS er og har vært eneimportør av Daikin til Norge i over 30 år og besitter høy faglig kompetanse. Friganor bistår med prosjektering, salg, service og gjennomføring av industriprosjekter i hele landet. Friganor har også et landsdekkende nettverk av autoriserte forhandlere for privatmarkedsprodukter.