Daikin lanserer ny luft til luft toppmodell – Synergi R32


Daikin Synergi har vært en populær storselger i flere år. Friganor har derfor store forventninger når arvtakeren til denne nordiske serien nå lanseres. Noen av nøkkelegenskapene for nye Daikin Synergi R32 er:

Høyere og enda mer stabil varmekapasitet i kulda
Opprettholder minimum nominell varmekapasitet selv ved -25°C
Høyeste energimerking med A+++ og årsvarmefaktor (SCOP) opptil 5.3
Unik Flash Streamer luftrenser
Fritthengende coil fjerner behovet for energikrevende varmekabel
3 lags coil gir mer kompakt utedel og enda hurtigere avriming

Nye Synergi R32 kommer i to modeller. Begge har ekstremt stabil varmekapasitet i kulda og ved -25°C er varmekapasiteten faktisk lik eller høyere enn nominell kapasitet. Denne ytelsen kombinert med markedets høyeste energimerking, A+++, plasserer Daikin Synergi R32 i en egen klasse.

Egen lomme til WiFi adapter og mulighet for energiavlesning
Innedelen har en egen lomme til plassering av WiFi adapter som gjør installasjonen penere og enklere. WiFi appen gir mulighet til både å fjernstyre og programmere driften av varmepumpen, samt overvåke energiforbruket.

Flash Streamer luftrenser
Daikin har gjennom en årrekke produsert avanserte, frittstående luftrensere. Disse baserer seg på Daikins egenutviklede Flash Streamer teknologi. Ved å sende ut høyhastighetselektroner bryter Flash Streameren ned og uskadeliggjør blant annet virus, allergener og pollen. Med lanseringen av Synergi R32 er denne innovative teknologien for første gang kombinert i en nordisk luft til luft varmepumpe. I våre øyne gjør dette Synergi R32 til markedets mest komplette inneklimaløsning.

Lengre rør
Innedelen i Synergi R32 leveres klargjort med ekstra lange rør for enklere installasjon gjennom tykke, norske vegger.

Peisfunksjon
Daikin Synergi R32 leveres med egen funksjon for samkjøring med andre varmekilder, slik som en peis. Denne funksjonen benytter kun viften i innedelen til å sirkulere luften i rommet. Viftehastigheten reguleres basert på temperaturforskjellen mellom settpunkt og romtemperatur. Kompressoren starter automatisk opp igjen hvis temperaturen synker under settpunkt.

Redesignet utedel
Synergi R32 leveres med redesignet utedel, som er mer kompakt, har økt kapasitet og bedre effektivitet. Sidepanelet er fjernet for å sikre mot oppbygging av snø og is. Stivheten i chassiset er imponerende nok allikevel forbedret. Daikin har også designet en ny coil med en tredje rad som gjør den mer effektiv og gir en raskere avriming. Coilen er selvfølgelig også fritthengende etter Daikins unike design, noe som har fjernet dryppannen og behovet for en energikrevende varmekabel.

Lang erfaring med kuldemediet R32
Allerede i 1997 åpnet Daikin verdens første fabrikk for masseproduksjon av det miljøvennlige kuldemediet, R32. Inntil Daikin, som verdens eneste produsent av både kuldemedier og varmepumper, lanserte verdens første varmepumpe med R32 i 2012, har mediet vært brukt som en komponent i blandingsmedier. Det ligger dermed mange års erfaring og forskning bak Daikins lansering av den nye, nordiske serien Synergi med kuldemediet, R32.

Vises for første gang på Bygg reis deg
Friganor viser frem nye Synergi R32 for første gang under Bygg Reis Deg messen på Lillestrøm fra 18-21. oktober. Vi oppfordrer interessenter til å komme innom stand B01-13 for en hyggelig varmepumpeprat. Maskinene kommer for salg fra november.