Panasonic CE9LKE

Panasonic

Panasonic• Effekt: 5,0 kW
• ny inverter og teknologi
• nordisk modell (gir effektivt varme også i sterke kuldegrader)
• 10% større enn hos tidligere modeller

Panasonic har mer enn 15-års erfaring med utvikling og produksjon av luftvarmepumper i vanskelige vinterforhold i Norden. Dette betyr trygg og sikker kvalitet for forbrukere. Skandinavias mest solgte luftvarmepumpe er nå blitt fornyet.

Nytt og ekstra stilig design og bedre egenskaper for vinterbruk enn tidligere gjør CE-modellen til et enda mer utmerket valg. Hos denne modellen bruker vi Panasonic scroll- eller spiralkompressor av høy kvalitet. Den er stille og vibrasjonsfri og har meget lang brukstid. Innedelens design er litt flatere på sidene enn på midten. På grunn av dette er inneluftens sirkulasjon 10 prosent større. Dette garantere også jevnere spredning av varme. I utedelen har vi allerede i fabrikken montert til kompressorvarmer og smeltekabel for kondensat. Dette sikrer anleggets drift også i de sterkeste kuldegrader.

En luftvarmepumpe forbedrer levekomforten på mange ulike måter. I kuldeperiodene vil den gi en jevn og fløyelsmyk varme til bostedet. I sommerheten nedkjøler det inneluften etter ønske. Panasonic har klart å forene både effektiv luftsirkulasjon og meget lav lydnivå i samme anlegg. Innedel som er stillere enn hvisking renser effektivt inneluften for urenheter og skaper dermed forutsetninger for sunne leveforhold. Spar på varmeutgiftere med hjelp av en luftvarmepumpe og ta livskvaliteten til luksusnivå.

Pålitelig Panasonic teknologi
Alle nye Panasonic modeller har en scroll-kompressor (spiralkompressor) med toppkvalitet. Kompressoren har
5-års fabrikkgaranti. Nordic-modeller er skapt spesielt med tanke på vanskelige vinterforhold i Norge. Alle modeller har fabrikkmontert pakke med vinterutstyr.