Spar penger og pass på miljøet


Visste du at en varmepumpe kan spare deg for mange penger på strømregningen, og samtidig er en av de mest miljøvennlige måter å varme opp huset på? Det er derfor ikke så rart at det er mange nordmenn som velger denne løsningen, til sine hjem. Les med her, for å finne ut om varmepumpe, også er det riktige valg for hjemmet ditt. 

Hva er en varmepumpe?

En varmepumpe trekker varme fra luften, eller jorden, og bruker denne til å produsere varme til boligen. Varmepumpen bruker altså de ressurser som allerede er der, og er derfor et godt bud på, hvordan vi kan varme opp husene våre, uten å ødelegge vår kjære moder jord. Det finnes flere forskjellige slags varmepumper, men luft til luft varmepumpene er de mest alminnelige, og de er også den billigste løsningen. Det kan derfor være et godt sted å starte, hvis du ønsker å installere en varmepumpe i hjemmet ditt. Utover å være et miljømessig godt alternativ til oppvarmning, er en varmepumpe også et billig alternativ. Du vil derfor hurtig tjene inn pengene du bruker på å kjøpe og installere en varmepumpe i hjemmet ditt.

Gode grunner til å skifte til varmepumpe

Hvis du skal i gang med en renovering av huset, eller en større oppussing av leiligheten, er det en opplagt mulighet til å få installert en varmepumpe. Men også for deg, som ikke opplever problemer med oppvarmningen i hverdagen, kan det gi god mening. I gjennomsnitt kan nemlig installeringen av en luft til luft varmepumpe gi en fortjeneste på så mye som 3900 kWH, hvert eneste år. Det er altså en økonomisk gevinst forbundet med installeringen av varmepumpen. Hvis du har en eldre oppvarmingskilde, som oljefyr, fjernvarme eller el-varme, så kan det være en økonomisk og miljømessig gevinst ved å skifte til varmepumpe. En varmepumpe sørger for en stabil varmefordeling, sånn at du slipper for store, og ubehagelige, temperaturskift i hjemmet. Det vil også gi et bedre inneklima, og skape stabilitet i økonomien. Faktisk vil en varmepumpe sannsynligvis være med på å gjøre boligen mer verdt, noe som er en overveielse hvis du tenker på et fremtidig salg.

 

Finansiering av varmepumpen

Som sagt vil varmepumpen tjene seg selv inn igjen, på kort tid. Det er derfor ingen grunn til å la være med å installere den. Hvis du ønsker å byde varmepumpen velkommen i hjemmet ditt, så er det gode muligheter for at du kan finansiere kjøpet, med et fornuftig lån. Du kan finne det billigste og beste lånet, ved å benytte deg av en sammenliknings tjeneste på nettet. For å finne det lånet som passer din økonomi, kan du se nærmere på Morebankers hjemmeside som du finner her; lån penge hos oss.

Her kan du finne informasjon om de forskjellige typer lån, og hva de forskjellige bankene kan tilby. Du er selvfølgelig interessert i å finne et lån med lav rente, og en realistisk tilbakebetalingsplan. Når varmepumpen er installert, kan du se frem til en behagelig vinter, uten skremmende høye strømregninger.